Магазин Технолюкс Коростень

 

  • Город (Населенный пункт): Коростень
  • Адрес (улица,дом,№ офиса): ул. Красина, 6-8
  • Время работы:
  • Контактный номер телефона:
  • Направление деятельности: Техника для дома, бытовые товары, всё для дома

 

One comment

  1. Прошу звернути увагу на консультантів (дівчат) в відділі електроприладів (по типу чайники, фени, утюжки для волосся, блендери, бритви і тд..)
    Жахливо не приємне ставлення.
    Стикнулась з проблемою повернення товару, мене 3 рази відправляли назад, тому що я користувалась приладом, який виключно чоловічий, ну смішно ж…
    потім десь загубився чек і мені не робили повернення, стояла і чекала поки хоть хтось підійде окрім жінки яка мила підлогу, не зважаючи на те, що ті робітники просто ходили в цьому ж відділі і не звертали жодної уваги на мене.
    Не ввічливі, безтактні і просто не компетентні люди працюють саме в цьому відділі, про інших таке казати не буду, так як не одноразово купувала там товар, все було чудово..
    Але не тут. Поки я стояла, відчувала як на мене дивиться та сама консультант оцінюючим поглядом, пхаха ну і дивись подумала я, ти ж повела себе як “бикота”, а не я. Взагалі то я людина не скандальна і такий відгук пишу вперше, просто накипіло за сьогоднішню годину проведену в цьому магазині..
    А ще для повернення товару мені сказали зробити копії паспорту, ідентифікаційного та ПРИПИСКИ, питання для чого вам ці дані, я у вас товар купувала по паспорту чи по ідентифікаційному коду? Ладно, такі правила, але приписка для чого вам.. Не перший раз повертаю товар в магазин і перший раз мені його не повернули просто за наявністю чеку, але то таке..
    Просто здивувало ставлення до мене, як клієнта, вот і все..

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.