Приватний гінекологічний кабінет м. Коростень (Мошковская)

  • Місто (Населений пункт): Коростень
  • Адреса (вулиця, будинок, № офису):  вул. Шевченко (був.Кірова), 68
  • Час роботи:
  • Контактний номер телефону: (04142) 2-34-37 (для записи на прийом), (073) 024 56 18
  • Лікар: Мошківська Вікторія Володимирівна
  • Напрямок діяльності: Діагностика пацієнтки, Амбулаторне лікування, Дородове спостереження пацієнтки, Первинний огляд; Вторинний огляд; Аналіз мазка на флору; Ванни та зрошення; Введення тампонів із лікувальними препаратами; Лікування ерозії шийки матки; Введення внутрішньоматкової спіралі; Видалення внутрішньоматкової спіралі

8 Comments

  1. Записались на 12 годин зараніє за 2неділі. Щє за день мені передзвонили уточнить чи точно буду. Наймаю я таксі їду 45 км. Приїхала а на 12годин записано щє 2людини як так можна. Звісно я вже не чекала бо і так 500 грн на таксі плюс щє за час чекання платить просто вже б не лишилось чим. Ось так викинуті гроші і саме головне мій час. Безсовісні. Не раджу нікому

  2. Я возмущена пренебрежительным отношением и низкой квалификацией Мошковской. Врач не дала рекомендации о том, как нужно вводить сильный препарат. В результате образовался абсцесс.
    Я проконсультировалась с 3(!!!) хирургами, все в один голос сказали, что такие препараты вводить нужно иначе. Когда я озвучила причину данному гинекологу она не то, что не поддержала и не взяла на себя ответственность за ситуацию, она мне сказала “Вы что с ума сошли, девушка. Вы что там сдурели?”, высмеяла меня при своей сотруднице, попросила назвать фамилию хирурга, что сказал мне такую чушь, чтоб она ему позвонила и спросила. Вы просто задумайтесь о её квалификации!!!
    Впервые вижу такое отношение, а обслуживалась я в частном кабинете.
    Если хотите, чтоб вас высмеяли, допустили ошибку в лечении – обращайтесь. О моральной поддержке и речи идти не может, врачи должны вести себя иначе. А Мошковская относится свысока и КРАЙНЕ пренебрежительно. Особенно если вы молодая девушка.
    Настоятельно не рекомендую этого специалиста.

  3. Якась дурня!! Вже 15 років ходжу тільки до Мошковської, все добре, і відношення і лікування.

  4. Була записана до лікаря на консультацію. За день до консультації телефонує медсестра, з наїздом і по-хамськи, ледь не криком говорить, що мені телефонували весь день, я не брала слухавки і мій запис скасували і записали іншу людину на мій час. У мене не було ні одного пропущеного виклику. Не знаю, чи вони телефонували взагалі, чи телефонували комусь іншому, але в будь-якому разі не розумію, чому хтось має право підвищувати на мене голос по телефону. Не можу нічого сказати про ставлення лікарки до пацієнтів або її кваліфікацію, бо після “Захочете – перезапишетесь!” і кидання слухавки від медсестри, я явно не збираюся знову записуватися.

  5. Скільки людей,стільки і думок …
    Особисто я в захваті від кваліфікації та відношення лікаря!🤗
    Всім раджу!😌😌😌

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.